Follow by Email

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Απολογισμός Καρναβαλιστικών Εκδηλώσεων-Ευχαριστήριο

Σίγουρα όταν ο Φώτης & Ειρήνη και ο Μαθιουδονικολής με παρότρυναν να φτιάξουμε ένα Χανιώτικο Κλαμπ για τη Vespa δεν περίμενα ότι θα είχε τόση μεγάλη επιτυχία… Επιτυχία όχι «διοργανωτική» (πόσο μάλλον καθόλου «εισπρακτική») αλλά επιτυχία στην γνωριμία μεταξύ μας, που πριν ζούσαμε στην ίδια πόλη αλλά ποτέ δεν δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε και να δεθούμε τόσο πολύ σαν άνθρωποι.

Μπορεί το Vespa Club Χανίων να αποτελείται από 140 μέλη, μπορεί να είμαστε ένα από τα μεγαλύτερο κλάμπ μηχανοκίνητου, όμως αυτό για εμάς δεν λέει τίποτα!!!
Αυτό που για μας σημαίνει πολλά είναι οι πολύ ωραίες μέρες και νύχτες που περνάμε μαζί, για τα ωραίες Παρασκευές που βρισκόμαστε για ένα απλό καφέ και «καταντάει» ανελέητο ξενύχτι και επιστροφή στο σπίτι μας Σάββατο, για τις εκδρομές και τις βόλτες μας, χειμώνα-καλοκαίρι!!!

Είναι οι τόσοι διαφορετικοί χαρακτήρες και οι τόσοι διαφορετικοί ανθρώπου που μπόρεσαν και «έσμιξαν» μέσα από μια «κοινή αγάπη» τους για ένα μηχανάκι («με ονοματεπώνυμο», όπως λέει ο Φώτης) και που τελικά όπως καθημερινά αποδεικνύεται, όλα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά από ότι εγώ προέβλεπα στην αρχή...

Σίγουρα θα μπορούσα να γράφω για μέρες, όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα να σας «μεταδώσω» αυτό που γίνεται σε αυτή τη λεγόμενη «βεσποπαρέα»… Το μόνο που μπορώ σίγουρα να σας «μεταδώσω» είναι το τηλέφωνο επικοινωνίας του κλάμπ, ώστε να το ζήσετε από κοντά!

Θέλοντας λοιπόν, μέσα από αυτές τις γραμμές να «καταγράψω τα πεπραγμένα» των τελευταίων ημερών, όλα είναι τόσο… μπερδεμένα στο μυαλό μου!!!

Αμέτρητες ώρες προετοιμασίας, πάρτι, κυνήγι θησαυρού, καρναβάλι, πάλι πάρτι, πάλι καρναβάλι…

Ίσως να πρέπει να τα πάρω απ την αρχή, αλλά και πάλι θα… ελπίζω να μην ξεχάσω και να μην παραλείψω τίποτα –στην ζάλη των ημερών-….

Τονίζοντας ότι το κλάμπ είναι μια μη-κερδοσκοπική παρέα, και χωρίς ούτε ένα ευρώ ταμείο (αφού δεν εισπράττουμε ούτε καν συνδρομές μελών και όλες οι διοργανώσεις είναι με 0 ευρώ συμμετοχή) το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους χορηγούς μας.

Στους χορηγούς που χωρίς αυτούς ένα κλάμπ με τέτοιου «μεγέθους» διοργανώσεις δεν θα μπορούσε να «επιβιώσει» στις μέρες μας.

Και ξεκινάμε φυσικά με τη Βιοτεχνία GIOGIO, που κάθε φορά «ντύνει» τα μέλη μας και αυτή τη φορά μας «έντυσε» για το Καρναβάλι των Καλυβών με το ελάχιστο ποσό χρέωσης. Η δουλειά που προσέφεραν (και προσφέρουν τα δυο ιδρυτικά μέλη, Φώτης & Ειρήνη) ήταν για άλλη μια φορά αφιλοκερδώς και κυρίως με πολύ κόπο, αφού μέχρι και αργά το Σάββατο -πριν την παρέλαση- δεχόντουσαν παραγγελίες για κουστούμια!

Πολύτιμη βοήθεια είχαμε και έχουμε πάντα από τον Δήμο Χανίων και τους κ.Λειψάκη και κ.Λιονάκη που πάντα είναι στην διάθεσή μας για να μας ακούσουν και να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Σε όλο το διαφημιστικό κομμάτι και στην προβολή καταλυτικό κομμάτι έπαιξε η MAX advertising, με το Εκτυπωτικό Κέντρο MAX Print και τον Ραδιοφωνικό MAX FM όπου με αφίσες, διαφημιστικά φυλλάδια αλλά και με τα ραδιοφωνικά σποτ καλύπτουν πάντα τις διοργανώσεις του κλάμπ.

Η συμμετοχή μας στο «Κυνήγι Θησαυρού» στα πλαίσια του Σουδιανού Καρναβαλιού ήταν μια πρωτόγνωρη αλλά και πολύ διασκεδαστική εμπειρία, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ειδικά τους Προσκόπους της Σούδας που στο ξέφρενο και διασκεδαστικό αυτό «κυνήγι», μας απενεμήθη και το βραβείο, αφού τελικά ο θησαυρός «ξεθάφτηκε» από εμάς!!!

Στην 5η Βεσποσυνάντηση η οποία έγινε στην οδό Σκαλίδη την Παρασκευή 14/3, τα μέλη του κλαμπ μας «φιλοξενήθηκαν» από το MY café και το Streat Foodbar, όπου αμέτρητα σουβλάκια και πολλά λίτρα μπύρας εδόθησαν σε μας δώρο ώστε να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας!!! Ένα πάρτι που κράτησε από τις 9 το βράδυ μέχρι πολύ αργά…ή μάλλον, καλύτερα, νωρίς το επόμενο πρωί!

Σε αυτό το σημείο, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και : τα Αρτοζαχ/στεια Δέσποινα  για την χορηγία τους στην βραδιά (ψωμί κτλ) για το barbeque, τον Νίκο από την Λέσχη Χανίων 4Χ4 για την ψησταριά που για άλλη μια φορά μας διέθεσε, την εταιρεία Χιωτάκης που μας προσέφερε τις τέντες -σε ενδεχόμενο βροχής-,  όλους τους δωροθέτες της βραδιάς, και τον χορηγό για το μεγάλο δώρο (ασφάλεια ζωής και υγείας), την ITN Group Tζατζάνης Νικόλαος.

Και φυσικά, τα παιδιά από τις Καλύβες, και την διοργανωτική ομάδα του Καλυβιανού Καρναβαλιού, (Ζιλιμπινάκη Νίκο & Αγγελάκη Θανάση –είναι πολλά τα παιδιά δεν μπορώ να τα αναφέρω όλα!) που από την πρώτη στιγμή δέχθηκαν με χαρά την συμμετοχή μας, αλλά και πρόθημα μας πρόσφεραν ότι βοήθεια θα χρειαζόμασταν για το στήσιμο του άρματός μας. Περάσαμε πραγματικά φανταστικά, και ελπίζουμε ότι δώσαμε και εμείς το ξεχωριστό μας «παρών» με το κέφι και την τρέλα μας!!!

Το τρελό αυτό Καρναβαλιστικό Πρόγραμμα έληξε τη Κυριακή το βράδυ στο Coffee House με ένα «αποχαιρετιστήριο» -στο πρόγραμμα- πάρτι, με τα ακούραστα παιδιά του κλάμπ παρόντες και παρούσες!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στάθη και τον Βασίλη που μας φιλοξένησαν!

Όλα τα ΜΜΕ που αναγνωρίζοντας την "αξία" μας, προβάλλουν και διαφημίζουν τις διοργανώσεις μας, τον Μανώλη Μαρκαντωνάκη απο τα Χανιώτικα Νεα για την δημοσιογραφική κάλυψη των πεπραγμένων μας, τα διαδικτυακά Flashnews.gr, Cretadrive.gr, creteplus.gr, την εφημερίδα Κόσμος της πόλης, όλους τους φίλους μας, που "στηρίζουν" και "ακολουθούν" τις εκδηλώσεις μας, (ακόμα και μη έχοντας vespa!), το κόσμο που έρχετε  μόνο για να καμαρώσει παρκαρισμένες τις μοτοσικλέτες και να φωτογραφηθεί πάνω σε αυτές και όλους όσους εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους και "βγάζουν" απο συντρίμια παλιά μηχανάκια θέλοντας να τα ανακατασκευάσουν και να μπουν στο "παρεάκι μας"...

Τέλος, θέλω -εκ μέρους όλης της βεσποπαρέας- να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας που συνεχώς μας «προσκαλούν» στα καταστήματά τους, μας προσφέρουν χώρους και ιδέες για «επόμενες διοργανώσεις», και να υποσχεθώ ότι όλα θα γίνουν, όλα θα «πάρουν σειρά» και θα δρομολογηθούν στο μέλλον…άλλωστε, από κέφι και όρεξη, δεν «ξεμένουμε» ποτέ!!!

Για την ώρα, λίγη ηρεμία, λίγη ξεκούραση, μια «γερή» ανασυγκρότηση δυνάμεων και θα επανέλθουμε…δριμύτεροι!!!

Και αυτό δεν είναι υπόσχεση…είναι απειλή!!! ;-)


Φωτογραφίες εδώ..
video_παρατραγουδο...εδω
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου