Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Παγκρήτια Συνάντηση Βέσπας για το 2012 στα Χανιά


4η Παγκρήτια Συνάντηση Βέσπας για το 2012 στα Χανιά



Διανύοντας το δεύτερο εξάμηνο «ζωής» του και αριθμώντας πάνω από 100μέλη πλέον, το Χανιώτικο Club Βέσπας, μετά απο ομόφωνη απόφαση των Κλάμπ Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Σητείας, ανέλαβε την διοργάνωση της Παγκρήτιας (και όχι μόνο) συνάντησης για το 2012.

Το Σαββατοκύριακο 30 & 1 Ιουλίου σε μια διήμερη «γιορτή» θα βρεθούν οι φίλοι της “Ιταλίδας Θεάς” από όλη τη Κρήτη –ελπίζοντας και από όλη την Ελλάδα- για δυο μέρες γεμάτες βόλτες, διασκέδαση, παιχνίδια στην θάλασσα και νυχτερινό beach party.

Σκοπός και κύριο μέλημα της Χανιώτικης Παρέας είναι να περάσουν όλοι οι συμμετέχοντες αξέχαστα, να απολαύσουν την Vespa τους αλλά και οι “Εκτός Χανίων” να γνωρίσουν την πόλη μέσα από όμορφες και διασκεδαστικές διαδρομές.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα, το οποίο θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις επιχειρήσεις που θα υποστηρίξουν την διοργάνωση αυτή, ώστε να  είναι μηδαμινό και το κόστος για τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Facebook : Vespa Club Chania, στο vespaclubchania.blogspot.com, και στα τηλεφωνα 6983 671828 & 6945 970386

Γιατί…είμαστε πολλοί που ξέρουμε απο Βέσπα!!!



Ολη η Κρήτη μαζί











1 σχόλιο: