Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

"Βροχερή" η 3η Βεσποσυνάντηση αλλά "μάχημοι" οι Βεσπόβιοι!!!



Παρόλο τον βροχερό καιρό, οι «μάχημοι» βεσπόβιοι έδωσαν το παρών στη 3η Βεσποσυνάντηση τη Κυριακή 12-2-2012 στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Δημ. Αγοράς.
Νέα μέλη παρευρέθηκαν, ακόμα περισσότερες εγγραφές έγιναν, φτάνοντας στον αριθμό πλεον τους 90 ιδιοκτήτες 100 βεσπών στο σύνολο.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε βόλτα στην πόλη, φωτογράφηση και φαγητό, όπως και τελικά έγινε από τα 15 μέλη της παρέας που τελικά απέμειναν και δεν πτοήθηκαν από την βροχή καταλήγοντας σε Ταβέρνα στην Σούδα αργά το μεσημέρι.
Με πολύ καλή διάθεση και σε ένα πολύ παρεϊστικο κλίμα, συζητήθηκαν τα επόμενα δρώμενα της βεσποπαρέας, και «έπεσαν» στο τραπέζι πολλές ιδέες για επόμενες διοργανώσεις. Για την επόμενη βόλτα προτάθηκε  να είναι τριήμερη, περιμένοντας και τους Βεσπόβιους από την υπόλοιπη Κρήτη και γιατί όχι από όλη την Ελλάδα να δώσουν το παρόν, προτείνοντας έτσι να γίνει η Παγκρήτια και ακόμα καλύτερα Πανελλήνια Καλοκαιρινή Συνάντηση στα Χανιά στις αρχές του Ιούνη.
Η παρέα έδωσε ραντεβού για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο στέκι τους το Καφέ «Ζαχαρένια» (Νεροκούρου 32 δίπλα στο Μηχανολογικό) μετά τις 8 το βράδυ, και είναι όλοι ευπρόσδεκτοι για εγγραφή στο club. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι η εγγραφή και η συμμετοχή σε όλες τις συγκεντρώσεις/διοργανώσεις και βόλτες είναι δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6983 671828 & 6945 970386, στην έδρα τους το Καφέ «Ζαχαρένια» Νεροκούρου 32 δίπλα στο Μηχανολογικό, στον Καλυκά, κάθε 1η και 3η Τετάρτη του μήνα μετά τις 8 το βράδυ, στο Facebook : Vespa Club Chania, και στο blog VespaClubChania.blogspot.com

Φωτογραφικό Υλικό : Βασιλεία Ατζαράκη


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου