Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Με τεράστια επιτυχία η 1η Βεσποσυνάντηση στα Χανιά

Εντυπωσιακό παρών, πέρα από κάθε προσδοκία, έδωσαν οι κάτοχοι μοτοσικλέτας Vespa την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στα Χανιά για την 1η Βεσποσυνάντηση.

65 ιδιοκτήτες -και πολλοί ακόμα φίλοι- των μοτοσικλετών της θρυλικής εταιρείας συναντήθηκαν στο Pizza-Espresso Bar «The Italia Job» στην Ανδ.Παπανδρέου 31 το πρωί της Κυριακής και πίνοντας το, κερασμένο από το κατάστημα, καφεδάκι τους, έκαναν την εγγραφή τους στο κλάμπ, φωτογραφήθηκαν και γνωρίστηκαν μεταξύ τους, αφού η κοινή αγάπη τους για την Vespa έφτανε ώστε η ατμόσφαιρα να θα θυμίζει πάρτυ!!!

Οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 60, νούμερο που δεν περίμεναν οι αρχικοί διοργανωτές, που χαλαρά ξεκίνησαν την προσπάθεια δημιουργίας ενός κλάμπ, που από ότι φάνηκε μετά την 1η αυτή Βεσποσυνάντηση θα έχει πολλές ακόμα Vespa-εκδηλώσεις να διοργανώσει, αφού όλα τα μέλη φάνηκαν πρόθυμοι να βοηθήσουν και να ακολουθούν.

Μετά το καφεδάκι ακολούθησε βόλτα στην πόλη, και φωτογράφηση στους Τάφους των Βενιζέλων, και μετά όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο “MY café-bar-restaurant” στην Σκαλίδη, οπου και εκεί τους περίμεναν κερασμένα, από το ΜΥ φυσικά, σφηνάκια και γλυκά.

Η οδός Σκαλίδη γέμισε Vespες και η ψηφοφορία για την «Κούκλα των Χανίων» έκανε τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν πιά να διαλέξουν αφού οι υποφήφιες μοτοσικλέτες ξεπέρασαν τις 30.

Με διαφορά στήθους Vespas προς Vespas και μόλις για μια ψήφο, ομορφότερη ανακηρύχτηκε η Ρεθεμνιώτισσα Rallye 200 του Κατσανεβάκη Νεκτάριου, που ερχόμενος με το Ρεθεμνιώτικο Κλάμπ του, τίμησαν με την παρουσία τους τη νέα-Χανιώτικη Vespοπαρέα, μη φοβούμενοι τα χιλιόμετρα και την ζέστη.

Φυσικά όμως οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να αφήσουν χωρίς τίτλο την πανέμορφη, ομολογουμένως, πράσινη Grand Lux του 1963 του Άγγελου Περαθωράκη που και η δική του μοτοσικλέτα πήρε δικαίως τον τίτλο της «2η Κούκλα των Χανίων».
Οι αρχικοί δημιουργοί της Vespοπαρέας αυτής, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσους βρέθηκαν στην 1η Βεσποσυνάντηση με ή χωρίς τις βέσπες τους, που ξεπέρασαν τα 100 άτομα.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν πραγματικότητα εάν δεν το στήριζαν επιχειρήσεις της πόλης μας.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά από το Pizza-Pasta-Espresso BarThe Italian Job” στην Ανδ.Παπανδρέου 31 που φιλοξένησε αρχικά όλο αυτό τον κόσμο, κερνώντας μάλιστα τα καφεδακια τους.
Το εκπληκτικό MY café-bar-restaurant για την φιλοξενία για την διεξαγωγή των Καλλιστείων και για τα σφηνάκια και τα γλυκά που κέρασε όλους τους φίλους του Κλάμπ.
Τη Βιοτεχνία “Giorgio για την δημιουργία των T-shirt που πωλήθηκαν έναντι συμβολικού ποσού, δίνοντας έτσι τη πρώτη χρηματική βοήθεια για τα αναγκαία έξοδα της δημιουργίας του Κλάμπ.
Το BUSINESS BookStore & Print για την δημιουργία και εκτύπωση όλων των διαφημιστικών (αφίσες-φυλλάδια-κάρτες-αυτοκόλλητα) και την δωρεά όλου του απαραίτητου γραμματειακού εξοπλισμού, και τις Επιγραφές Βλαμάκης για τα πανό που δωρεάν κατασκεύασε για το ολοκαίνουργιο κλάμπ μας.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ραδιοφωνικούς σταθμούς MAX FM και Love Radio που δωρεάν δημιούργησαν και μετέδιδαν μέρες πριν το ραδιοφωνικό σπότ της συνάντησης, στον Γιώργος Παπαγεωργιου για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης,
την Τηλεόραση Κύδων που βρέθηκε και κάλυψε το γεγονός, και όλες οι ιστοσελίδες που δημοσίευσαν τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του Κλάμπ.

Το επόμενο ραντεβού θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, και το οποίο αναμένετε ακόμα μεγαλύτερης συμμετοχής, αφού 4 άνθρωποι κατάφεραν την 1η Βεσποσυνάντηση με 65 συμμετέχουσες Vespες, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν και τα «νεα» 60 μέλη!!!
Αυτό που τονίζεται από την ολοκαίνουργια Vespοπαρέα είναι ότι όλοι οι φίλοι έχουν δικαίωμα να προτείνουν νέες ιδέες για την επόμενη εκδήλωση και όλες οι προτάσεις είναι δεκτές και φυσικά απαραίτητες. Για αυτό το λόγο, τις ερχόμενες ημέρες θα ειδοποιηθούν για την ημερομηνία που θα βρεθούν και θα αποφασίσουν για τις λεπτομέρειες της 2ης Βεσποσυνάντησης!!!


Περισσότερα νέα, φωτογραφικό υλικό και βίντεο στο Facebook 

και στο Blog μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου