Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

3η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ VESPO-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


H θρυλική μοτοσικλέτα “Vespa” που έκλεισε 30 χρόνια κυκλοφορίας, ξεκίνησε σαν ένα απλό καθημερινό μέσω μεταφοράς, έχοντας σήμερα πολύ φανατικούς θαυμαστές και συλλέκτες που την αγαπούν και την υποστηρίζουν πέρα από ένα τρόπο για τις μετακινήσεις τους.
Την περασμένη Κυριακή, οι ιδιοκτήτες πολλών μοτοσικλετών Vespa συναντήθηκαν στο Ρέθυμνο, και στην 3η Παγκρήτια Συγκέντρωση για να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωριστούν με άλλους που έχουν την ίδια.. τρέλα και να δώσουν τη δυνατότητα στον απλό κόσμο να θαυμάσει από κοντά το δίτροχο που μονοπωλούσε επί δεκαετίες το ενδιαφέρον. Στην 3η αυτή Βεσπο-συνάντηση, το «παρών» έδωσαν δεκάδες δίτροχες… κουκλάρες που έκλεψαν την παράσταση!
Το παρών έδωσε και το ολοκαίνουργιο Χανιώτικο Κλάμπ Βεσπας που μόλις με λίγες μέρες «ίδρυσής» του μαζεύτηκαν 10 μοτοσικλέτες και βρέθηκαν στην πόλη του Ρεθύμνου «καλεσμένοι» κάνοντας έτσι τη πρώτη τους «ανεπίσημη» παρουσία σαν ομάδα.
Στην ολοήμερη αυτή συνάντηση μαζεύτηκαν πάνω από 150 δίτροχα, όλων των χρονολογιών, και αφού «παρατάχθηκαν» στην σειρά εκλέχθηκαν και 3 ομορφότερες της Κρήτης.
Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στα Χανιά μέσα στον Αύγουστο, και εκεί το Χανιώτικο Κλάμπ επιφυλάσσει εκπλήξεις και πολλά χάπενινγκς για τους Κρητικούς (και όχι μόνο) ιδιοκτήτες της θρυλικής μοτοσικλέτας.

...και για την πλάκα μας, γεννήθηκε η Χανιώτικη Vespa Παρέα!!!

Μέσα στον Ιούνη, και επηρεασμένοι απο τα βολταράκια μας με τις αγαπημένες μας Vespες, αποφασίσαμε να το κάνουμε και Κλάμπ...
Και κάπως έτσι....έπεται συνέχεια!!!